Promotion Truffles

Promotion Truffles
Klik om te vergroten
Merk Psilocybe Truffles

Model Naam Eenheid Bestel
aantal
Prijs
per eenheid
Aantal
10600 Informatie Folder in 9 Talen 100 stuks 1

McSmart streeft ernaar haar en consumenten zoveel mogelijk te informeren. Daarom bieden wij verschillend informatiemateriaal aan.

Toonbankflyer
Hiermee kan de klant in één oogopslag zien wat de verschillen zijn tussen de truffelsoorten. Dit maakt de keuze makkelijker en maakt deze flyer tot een ideale verkoop-tool. De toonbankflyer is gelamineerd en in A4 formaat.

Truffelflyer
Deze flyer bevat dezelfde informatie als de toonbankflyer. Door zijn formaat ideaal om mee te geven aan geïnteresseerde klanten.

The 10 Commandments
Een folder in 9 verschillende talen voor plezierig truffelgebruik aan. Hiermee verduidelijken we onder andere de zin en onzin rondom deze producten en geven we aanvullende informatie over de visuele werking en de verschillen tussen de truffels.

Poster A4 en A5
Deze poster geeft overzichtelijke informatie over de specifieke truffel, de bijbehorende trip en een vergelijking met de andere truffels uit ons assortiment. Hiermee kan de consument een passende keuze maken. McSmart biedt deze poster aan als ondersteunend verkoopmateriaal voor de shophouder. De poster is gelamineerd en te bestellen in zowel A4 als A5 formaat.

Uw winkelwagen is leeg.
 
E-mail adres:
Wachtwoord:
 
 
 
Merken
 
Bestsellers