Terug naar het overzicht
De nieuwe webshop van McSmart is live!
1503 0

De nieuwe webshop van McSmart is live!

Vandaag is het zover: de nieuwe webshop van McSmart is live! De afgelopen jaren heeft ons bedrijf een flinke groei doorgemaakt en is ons assortiment flink uitgebreid. Daardoor vonden we het hoog tijd voor een vernieuwde webshop. Samen met full-service digitaal bureau gett hebben we hard gewerkt aan de bouw van de vernieuwde webshop. En het resultaat mag er zijn vinden we! Een nieuw design, nieuwe functies en nog gebruiksvriendelijker!

Vernieuwde uitstraling

Het eerste wat je waarschijnlijk zal opvallen aan de nieuwe shop is dat het design flink is aangepakt. Meer afbeeldingen, strakke lijnen en gebruiksvriendelijker. Maar toch nog McSmart: het logo en onze bedrijfskleuren zijn niet veranderd.

Snel jouw bestsellers opnieuw bestellen

Speciaal voor onze resellers hebben we aantal nieuwe functies toegevoegd, waaronder de snel bestellijst. En hebben we sommige functies uitgebreid, zoals de filteroptie bij producten. Hierdoor kun je nog sneller jouw bestsellers opnieuw bestellen. Erg handig voor als je precies weet wat je wilt bestellen! Benieuwd naar de rest? Log dan nu in!

Bekijk onze vernieuwde shop

Wil jij precies weten wat er allemaal is veranderd in de McSmart-shop? Log dan nu in en bekijk onze vernieuwde shop. We zijn heel benieuwd wat je er van vindt!

Word een McSmart reseller

Ben jij op dit moment nog geen klant bij Groothandel McSmart? Dan stellen we ons graag even aan je voor. McSmart is dé online groothandel in smartshop producten en headshop artikelen. Met meer dan 2.500 kwalitatief hoogwaardige producten, vind je altijd wat je zoekt! We verkopen onder andere truffles, growkits, herbs, partypills en vaporizers. Wil jij een McSmart reseller worden? Maak nu een klantaccount aan! Zodra we je account hebben goedgekeurd, kun je al onze producten inzien en je eerste bestelling plaatsen.