Terug naar het overzicht
Top 3 gezondheid supplementen koop je bij McSmart
2637 0

Top 3 gezondheid supplementen koop je bij McSmart

Gezond blijven betekent: aandacht voor bewegen, voeding, slaap en mentale gezondheid. De afgelopen maanden was dit een uitdaging. Na maanden thuis te hebben gezeten gingen veel mensen deze maand weer vol enthousiasme naar de sportschool. In deze blog bespreken we ons top 3 gezondheid supplementen.

Multivitamines

Multivitamines bevatten een groot aantal voedingsstoffen, voornamelijk vitamines en mineralen. Multivitamines van XS Natural bevatten alle belangrijk vitamines en mineralen van A t/m Z die je lichaam nodig heeft.  

5-HTP

5-HTP is een gezondheid supplement dat de laatste jaren sterk in populariteit is gestegen. 5-HTP is de afkorting van 5-Hydroxy L-Tryptofaan en wordt gewonnen uit de zaden van het Zuid-Afrikaanse kruid Griffonia simplicifolia. Daarnaast bevat deze formule ook een combinatie bevat van magnesium en vitamine B3 en B6. Het zou kunnen helpen bij het onder de controle houden van de eetlust, migraines, angstaanvallen en depressies verminderen.  

Cafsmart

Cafsmart bevat de meest zuivere kwaliteit cafeïne. Er is geen suiker, zetmeel, smaak- kleur- of geurstoffen toegevoegd. Cafeïne is een opwekkende stof die invloed heeft op je stofwisseling (vetverbranding) en onder andere de ademhaling en hartslag stimuleert. Daarnaast geeft Cafeïne je ook een focus boost op momenten dat je wat extra energie kunt gebruiken. Het ideale product voor intensieve trainingen. 

Reseller worden bij McSmart

Maak een klantaccount aan en bekijk ons complete assortiment gezondheid producten. McSmart is de dé online groothandel voor headshop artikelen, smartshop producten, CBD olie en sportsupplementen. Met meer dan 2.500 producten vind je altijd wat je nodig hebt om je voorraad aan te vullen.