McSmart
Dé groothandel voor smartshops
Fit4Seasons supplementen: 100% natuurlijk | Groothandel McSmart

Het hele jaar fit met de supplementen van Fit4Seasons

Ben jij op zoek naar het geheim voor een fit en vitaal leven? Dan doe je er goed aan om het in de natuur te zoeken. De natuur zit namelijk vol krachtige producten die op vele manieren kunnen bijdragen aan de gezondheid. Met de nieuwe supplementen van Fit4Seasons haal je deze producten nu zelf in huis. Het hele jaar fit, vier seizoenen lang!

Krachtige algen voor een gezond lichaam

Het ligt misschien niet direct voor de hand, maar algen behoren tot de meest nutriëntrijke producten ter wereld. Algen zitten vol met waardevolle voedingsstoffen die de gezondheid een boost kunnen geven. Zo zijn ze onder andere rijk aan aminozuren, vitamines, mineralen en antioxidanten. Fit4Seasons heeft nu twee verschillende algen supplementen beschikbaar: Spirulina en Chlorella. Deze supplementen zijn geschikt voor vegetariërs en goed te combineren.

Spirulina

Spirulina is een van de meest voedzame en populaire superfoods van dit moment. Wanneer je alle producten per gram zou vergelijken, zijn er ook maar weinig producten die meer voedingsstoffen bevatten dan Spirulina. De meest kenmerkende aanwezige stof is fycocyanine. Dit is een krachtige antioxidant die zorgt voor de blauw/groene kleur. Deze stof kan het lichaam helpen ontgiften.

Andere aan Spirulina gelinkte gezondheidsvoordelen zijn onder andere: een beter gebalanceerd immuunsysteem, meer spierkracht en een beter uithoudingsvermogen.

Chlorella

Chlorella is een groene zoetwateralg met ongekende eigenschappen. Dit algje bevat veel essentiële voedingsstoffen en is bovendien rijk aan chlorofyl, ook wel bladgroen genoemd. Dit stofje werkt als een zeer krachtige antioxidant en zorgt tegelijkertijd voor een groene kleur. Leuk weetje: er is geen plant ter wereld die een hoger gehalte van dit bladgroen heeft dan Chlorella!

Chlorella wordt onder andere dankzij het hoge gehalte chlorofyl geroemd om de ontgiftende en ontzurende eigenschappen. Schadelijke stoffen kunnen hierdoor sneller worden opgeruimd. Ook heeft het de potentie om bloeddruk- en cholesterolverlagend te kunnen werken.

Herstel de hormoonbalans met Pine Pollen

Pine Pollen, ook wel dennen- of grenen pollen genoemd, is een zeer populaire superfood. Deze pollen worden gewonnen uit dennen en bevatten vele voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, enzymen en antioxidanten. Waar Pine Pollen vooral om bekend staat is het hormoon DHEA. Dit stofje is een voorloper van onder andere testosteron en is belangrijk voor verschillende processen in het lichaam. Pine Pollen is een van de weinige natuurlijke bronnen.

Enkele voordelen die aan Pine Pollen gelinkt worden zijn: verlaging van stress, een hoger libido, in balans brengen van hormoonhuishouding en anti-aging eigenschappen.

Word reseller van Fit4Seasons bij McSmart

Ben jij retailer en na het lezen van deze blog enthousiasts geworden over de natuurlijke supplementen van Fit4Seasons? Meld je dan aan en word zelf reseller via McSmart. Ben je al klant? Log dan gelijk in via de onderstaande knop.

Bekijk Fit4Seasons
McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.