McSmart
Dé groothandel voor smartshops
De effecten van Kratopia kratom | McSmart

De effecten van Kratopia kratom

“Ontdek de veelzijdige effecten van Kratopia kratom”

Kratom wordt sinds de 19e eeuw gebruikt om pijn te verlichten, vermoeidheid te verlichten en de algemene stemming te verbeteren. Kratom zou bij lagere doses stimulerend werken. Bij een hogere doses verschijnen er opiaat-achtige pijnstillende effecten en kalmerende eigenschappen.

Maar wat is Kratom?

Kratom komt van de Thaise Kratom bladeren. Uit deze plant worden poeder, capsules, extracten en liquids gemaakt. Ieder Kratom blad heeft verschillende eigenschappen en kan andere effecten hebben. Deze effecten verschillen ook naarmate een hogere dosis of lagere dosis wordt genomen. In Zuid-Oost Azië wordt het als koffie of nicotine gebruikt. Kratom wordt ook gebruikt als pijnstilling of kalmeringsmiddel. Deze lichamelijke effecten maken Kratom erg populair.

Effecten van Kratopia Kratom

Kratopia Kratom kent allerlei effecten die verschillen in sterkte. Deze effecten kunnen compleet verschillen naarmate mindering of verhoging van de doses. Iedere soort kratom heeft zijn eigen eigenschappen. Kratopia kratom wordt hedendaags vaak gebruikt om thee van te zetten. Het kan ook op andere manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld in de vorm van een capsule. Neem de capsule in met een glas water en ervaar de positieve effecten.

Hoe werkt de Kratom van Kratopia?

Zelfs als je geen pijn hebt of vermoeid bent kunt je de energie verhogende voordelen ervaren. Kratom zorgt voor:

  • Meer energie

  • Stemmingsregulatie

  • Een stimulerende werking op het lijf

Dagelijkse taken zijn hierdoor makkelijker uit te voeren.

Ondanks dat Kratom geen opiaat is werkt het wel op dezelfde hersenreceptoren in. Kratom heeft heeft ook vergelijkbare effecten. De kratom bladeren verlichten de pijn door zich te binden aan pijnreceptoren in het lichaam. Er zijn verschillende soorten kratom, maar de Red Vein Kratom wordt het meest aangeprezen om zijn pijnstillende werking.

Word reseller van Kratopia bij McSmart

Het is als smartshop belangrijk om alle kruiden en andere middelen altijd goed op voorraad te hebben. McSmart levert alles voor jouw smartshop en dit regelen we allemaal binnen twee werkdagen!

Ben je retailer en na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de Kratopia Kratom van McSmart? Meld je dan aan en word reseller van de McSmart Magic Truffels.

McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.