McSmart
Dé groothandel voor smartshops
De perfecte growkit handleiding | Zelf paddo's kweken | McSmart

De perfecte growkit handleiding

Met een growkit is het mogelijk om thuis psilocybine mushrooms te kweken. Thuis kweken zorgt niet alleen voor een betrouwbare aanvoer. Voor veel kwekers is het ook een leuke, goedkope hobby. Wanneer je onervaren bent in het groeien van shrooms kan het spannend zijn en het kan de eerste keer fout gaan doordat er bijvoorbeeld ineens temperatuurverschillen zijn. Het is daarom van essentie om geen stappen over te slaan en goed rekening te houden met de temperatuur binnen het huis of waar je de shrooms wilt laten groeien.

Wanneer jij jouw eigen shrooms wil laten groeien, heb je het juiste materiaal nodig. Met de growkits van McSmart ben jij ten alle tijden goed voorbereid van alle spullen die jij nodig hebt om een sterke, of juiste milde, maar effectieve shroom te laten groeien. Met deze growkits kun je ze gemakkelijk thuis groeien, verwerken en gebruiken. En met de duidelijke instructies die erbij worden geleverd, kun je leren en meer kennis vergaren over het opzetten van een growkit!

Een growkit voor mushrooms

Daarnaast helpt de growkit instructie je stapsgewijs met wat je moet doen, wanneer je dat moet doen en waar. In de handleiding staat duidelijk beschreven wat jij nodig hebt en wordt er per punt uitgelegd wat het allemaal betekent of waarom iets gebeurt. In de handleiding staat ook beschreven wat jij nodig hebt per soort paddenstoel die je kweekt. Wil jij bijvoorbeeld Mexican of Thai mushrooms groeien, dan weet je dankzij de handleiding precies wat ervoor nodig is en wat de gewenste temperatuur is bij het groeien. Bij McSmart kun je meer vinden over de soorten shrooms en de varianten die jij kunt gaan kweken met de growkit!

Mushrooms gebruiken na het groeien

Wanneer ze uitgegroeid zijn, is het tijd om er van te genieten! De manier waarop je ze gebruikt, heeft effect op de snelheid van de effecten. Je kunt ze bijvoorbeeld door je eten mengen, dan duurt het 30 tot 60 minuten totdat je de effecten ervaart.

Zelf growkits verkopen? Word reseller bij McSmart

Ben je retailer en na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de growkits van McSmart? Meld je dan aan en word reseller.

McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.