McSmart
Dé groothandel voor smartshops
DNX Party Pills – de ultieme feest en relax pillen

DNX Party Pills – de ultieme feest en relax pillen

Party pills zijn bekende partydrugs voor feestgangers tijdens feesten en festivals. Ze worden vaak gebruikt door feestgangers die wakker en energiek willen blijven en door willen feesten. Als je vaak naar feestjes gaat en een extra kick of energie nodig hebt dan zijn deze DNX Party Pills zeker iets voor jou!

Hoe werken DNX Party Pills?

Bij de DNX party pills wordt de aanmaak van adrenaline bevordert, waardoor jij door kunt feesten. De formule DNX zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en één wordt met het feest! Het effect ervaar je redelijk snel na het innemen van de pillen.

Wat zijn de verschillende Party Pills?

Voor iedere feestganger die extra hard wilt gaan op een feestje is een Party Pill de perfecte aanvulling. DNX heeft allerlei varianten van party pills met verschillende effecten:

  • SpeedX is het supplement dat ervoor zorgt voor een positieve speed rush!

  • UltimateX bevat natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een euforisch gevoel en een energieboost. Dit is een partydrug die je kunt combineren met alcohol

  • MDNX, de effecten van deze Party Pill zorgen ervoor dat je nog uren door kunt gaan. Je uithoudingsvermogen neemt toe door de MDNX!

  • Ook LemonX staat erom bekent dat het gebruikers nog tot de late uurtjes door kan laten gaan!

  • ZenX is een kruidenformule, ontwikkeld om de gebruiker uit te laten rusten van al dat gefeest!

Wordt reseller van DNX bij McSmart

Heb je vragen over de DNX feest producten of wil je weten wat de verschillen zijn? McSmart is ervaren en heeft alle kennis in huis over middelen voor de gezelligste feestjes en festivals!

Ben je retailer en na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de DNX Party Pills van McSmart? Meld je dan aan en word reseller.

McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.