McSmart
Dé groothandel voor smartshops
Feest bij McSmart: Het nieuwe platform is live!

Feest bij McSmart: Het nieuwe platform is live!

Het nieuwe platform van McSmart is nu live, en dat betekent een wereld van verbeteringen voor jou als klant. Maar wat houdt dat precies in? Laten we een kijkje nemen bij de opwindende nieuwe functies.

Nog makkelijker navigeren

Gebruiksgemak staat centraal bij McSmart. Het nieuwe platform is zo ontworpen dat je zonder moeite kunt vinden wat je zoekt. Of je nu een frequente shopper bent of een nieuwe klant, de navigatie is nu intuïtiever dan ooit.

Een veel snellere website

Niets is vervelender dan lang wachten op het laden van een pagina. Het nieuwe platform van McSmart is geoptimaliseerd voor snelheid, waardoor je meer tijd hebt om te winkelen en minder tijd hoeft te wachten.

Meer updates over het assortiment

Het bijhouden van de nieuwste producten en aanbiedingen is nu gemakkelijker dan ooit. Regelmatige updates over het assortiment zorgen ervoor dat je altijd de nieuwste en beste producten bij de hand hebt.

Een actieve sales pagina

De actieve salespagina is je one-stop-shop voor alle geweldige aanbiedingen bij McSmart. Van seizoenskortingen tot flash-sales, je vindt ze allemaal op één handige plek.

Nog betere support (Ja, het kan!)

Als je dacht dat de klantenservice van McSmart niet beter kon, dan heb je het mis! Met het nieuwe platform kun je rekenen op een nog betere support, van uitgebreide FAQ's tot live chatondersteuning.

En dat is pas het begin

Dit is nog maar het begin van wat er komen gaat. McSmart heeft plannen om in de nabije toekomst nog veel meer nieuwe features te introduceren. Het is een geweldige tijd om klant te zijn bij McSmart, en het belooft alleen maar beter te worden. Kom kijken en ervaar het zelf!

McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.