McSmart
Dé groothandel voor smartshops
McMyco: Geneeskrachtige paddenstoelen supplementen bij McSmart

Geneeskrachtige paddenstoelen van McMyco

De natuur zit vol wonderlijke producten die goed kunnen zijn voor lichaam en geest. Paddenstoelen zijn hier een klassiek en krachtig voorbeeld van. Onze voorouders vertrouwden al lang op de geneeskrachtige werking van sommige soorten. In de klassieke Aziatische geneeskunde wordt er zelfs al meer dan duizend jaar gebruik gemaakt van paddenstoelen. Nu, eeuwen later, hebben we de beschikking tot betrouwbare onderzoeksmethodes. En wat blijkt? Onze voorouders hadden het bij het juiste eind. Dankzij McMyco krijgt iedereen de kans om dit zelf te ervaren.

Turkey Tail – immuunsysteem:

De Turkey Tail (Trametes Versicolor) paddenstoel kennen we in Nederland ook wel als het elfenbankje. De Turkey Tail bevat krachtige antioxidanten zoals flavonoïden. Deze kunnen ondersteuning bieden bij bestrijding van ontstekingen en tevens ontgiftend werken. De aanwezige stoffen polysacharide-K en polysacharide-peptiden worden zelfs onderzocht op een positieve bijdrage bij behandelingen tegen kanker.

Reishi – Vitaliteit:

De Reishi paddenstoel wordt ook wel Japanse Lakzwam genoemd. Hij is rijk aan onder andere polysachariden, bèta-glucanen en triterpenen. Deze stoffen kunnen onder andere de vitaliteit verbeteren en het hart en vaatstelsel ondersteunen. Waar de Reishi ook om geroemd wordt zijn de adaptogene eigenschappen. Dat wil zeggen dat deze paddenstoel van onsterfelijkheid het lichaam mogelijk kan ondersteunen bij stress.

Lion’s Mane – hersenactiviteit:

De Lion’s Mane (Hericium Erinaceus) staat bekend als nature’s nutrient for the neurons. Snel vertaald betekent dit een natuurlijke voedingsstof voor neuronen. Dit is niet voor niets. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de Lion’s Mane onder andere de ontwikkeling van neuronen (zenuwcellen in de hersenen) kan stimuleren.

Chaga – Antiviraal:

De Chaga paddenstoel staat onder andere bekend als de diamant van het woud, het zwarte goud en zelfs the king of medicinal mushrooms . Deze bijnamen zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen. De Chaga zit namelijk bomvol waardevolle stoffen zoals antioxidanten, proteïnen, triterpenen, bèta-glucanen. De supplementen kunnen ondersteuning bieden bij ontgifting van het lichaam en hulp bieden bij bestrijding tegen virale klachten.

Cordyceps – Energiek:

De Cordyceps supplementen van McMyco worden vervaardigd uit de Cordyceps Militaris. Deze bijzondere paddenstoel bevat verschillende stoffen die als bouwstenen voor het lichaam kunnen dienen. Zo is hij rijk aan aminozuren, vitamines en mineralen. De Cordyceps wordt voornamelijk geroemd om de aanwezigheid van polysachariden en cordycipine. Deze stoffen kunnen bijdragen aan verbetering van fysieke prestaties en het immuunsysteem, verhoging van het libido, verlaging van stress en verhoging van het energieniveau.

Reseller worden en zelf McMyco verkopen?

Ben jij retailer en na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de geneeskrachtige paddenstoelen supplementen van McMyco? Meld je dan aan en word zelf reseller via McSmart. Ben je al klant? Log dan gelijk in via de onderstaande knop.

McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.