McSmart
Dé groothandel voor smartshops
Kratom Groothandel McSmart

Kratom Groothandel

Op zoek naar een groothandel voor Kratom? Dan zit je bij McSmart aan het juiste adres. McSmart is de bekendste Smartshop groothandel van Nederland. Voor smartshop en headshop producten zijn wij het perfecte adres. Kratom mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Zowel nationaal als internationaal bedienen wij honderden klanten. Op het gebied van Kratom bieden wij meerdere merken aan. De populairste Kratom merken zijn Kratopia en McMystic.

Kratopia Kratom groothandel

Kratopia heeft een divers aanbod aan Kratom producten. Zo zijn grootverpakkingen van 50 gram beschikbaar van verschillende varianten. Maeng Da, Bali en Borneo kratoms zijn vertegenwoordigd in alle beschikbare kleuren. Red, Green, White en Yellow dus. Onder de hardlopers vallen ook de mix producten waarbij verschillende soorten Kratom zijn samengebracht.

Naast Kratom poeder vind je in de Kratom groothandel ook Kratopia liquids, caps en Blue Lilly.

McMystic Kratom groothandel

McMystic staat bekend om de krachtige kruidenextracten. Wat betreft Kratom bieden ze een 15x en 20x extract aan. Deze producten zijn respectievelijk 15 en 20 keer zo sterk als reguliere Kratom. Hierbij draait het vooral om de aanwezige stof Mitragynine.

Word Kratom reseller van McSmart

Als smartshop of headshop is het belangrijk dat er genoeg voorraad beschikbaar is. Door onze korte lijntjes en grote voorraad zorgen we dat jouw winkel altijd gevuld is en dit regelen we allemaal binnen twee werkdagen!

Ben je retailer en na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de de McSmart groothandel? Meld je dan aan en wordt reseller van de onze Kratom producten. Ben je al klant? Login dan gelijk in bestel direct.

McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.