McSmart
Dé groothandel voor smartshops
Magic Truffels van McSmart: Truffels voor een unieke trip!

Magic Truffels van McSmart: Truffels voor een unieke trip!

Door de unieke beleving van truffels zijn deze de laatste jaren erg populair geworden. De Magic Truffels van McSmart zijn daarom erg geliefd. Wat in de volksmond een Truffel wordt genoemd is eigenlijk Sclerotia. Sclerotia is een samenvoeging van myceliumdraden (schimmeldraden). Deze draden bevinden zich onder de grond. Door een temperatuurdaling en vochttoename ontstaat een ideaal klimaat voor een paddenstoel om te kunnen groeien. Is dit klimaat nog niet ideaal, dan vormen de myceliumdraden Sclerotia (truffel) en neemt deze voedingsstoffen op zodat, als het klimaat wel ideaal is, hieruit een paddenstoel kan groeien.

De verschillen tussen truffels en mushrooms

Zowel truffels als Magic Mushrooms (ook wel paddo’s) zijn afkomstig van hetzelfde organisme. Truffels groeien onder de grond en komen nooit boven de grond, terwijl de Magic Mushrooms boven de grond uitkomen. Ze worden allebei dus ook op een andere manier gekweekt. Beide delen zorgen voor psychedelische effecten. De truffels en mushrooms zien er daarom ook anders uit. De Truffels hebben namelijk een onregelmatig uiterlijk, ze hebben wel wat weg van noten of knobbeltjes. Magic Mushrooms zijn paddenstoelen en zien er ook zo uit. Truffels geven echter grotendeels hetzelfde effect als de Magic Mushrooms.

Het gebruiken van deze Magische Truffels kan op verschillende manieren. Ook hoelang de trip duurt, verschilt. Een trip kan 3 tot 6 uur duren. In deze trip kun je veranderingen ervaren in emoties en kunnen jouw spieren ontspannen voelen.

Nieuwe website McSmart Truffles

Onlangs hebben wij de nieuwe website voor onze Magic Truffels gelanceerd. Hier vind je alle informatie, videos, voedingswaardes, tips, faqs en meer over al onze sclerotia producten. Je bekijkt de website hier: McSmart Magic Truffles.

Word zelf reseller van McSmart Magic Truffels

Als smartshop is het belangrijk dat er genoeg voorraad beschikbaar is. Door de eigen productie truffels zorgt McSmart dat jouw smartshop voorraad altijd gevuld is en dit regelen we allemaal binnen twee werkdagen!

Ben je retailer en na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de Magic Truffels van McSmart? Meld je dan aan en wordt reseller.

Bekijk alle Magic Truffels
McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.