McSmart
Dé groothandel voor smartshops
McMystic: mystieke kruiden, zaden en extracten | McSmart

McMystic: mystieke kruiden, zaden en extracten

Oude culturen maken al duizenden jaren gebruik van mystieke producten uit de natuur. Deze producten gebruiken ze voor geneeskrachtige doelen of zelfs om mee in contact te komen met voorvaderen. Dit klinkt erg mysterieus en dat is het ook.

McMystic heeft nu een assortiment samengesteld met enkele van de meest intrigerende kruiden en zaden. De effecten hiervan variëren van ontspanning tot stimulering tot een volwaardige en zeer intense psychedelische trip.

Salvia Extracten

Het populaire Salvia komt van de Salvia Divinorum plant. Deze plant staat te boek als goddelijke salie en heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Dit komt door de enorme psychedelische potentie die het kruid heeft. Een Salvia trip is niet te vergelijken met andere trips en kan zeer intens zijn. Met de McMystic extracten kan nu volop geëxperimenteerd worden met dit waanzinnige kruid. Hoe hoger het extract, des te intenser de ervaring. 40x is absoluut niet voor beginners!

Cactus & LSA zaden

De zaden van McMystic kunnen worden opgedeeld in twee verschillende categorieën: cactuszaden en LSA seeds. Met de cactuszaden kan iedereen zelf aan de slag om een legendarische San Pedro of Peyote cactus te kweken. De LSA-zaden Yopo, Morning Glory, Argyreia Nervosa en Ololiqui komen van andere plantjes die door Zuid-Amerikaanse stammen werden (of worden) gebruikt tijdens verschillende spirituele aangelegenheden.

Andere kruiden en extracten

McMystic heeft verder nog een aanbod van diverse kruidenextracten met bijzondere werkingen. Hiertussen vind je onder andere de zeer populaire Kratom en Kanna extracten. Deze Afrikaanse kruiden kunnen enkele unieke effecten leveren. Daarnaast zijn ook Absinthe, Damiana, Passion Flower, Wild Dagga en Wild Lettuce in het assortiment opgenomen. Deze kruiden worden traditioneel voor vele verschillende doeleinden gebruikt.

Word zelf reseller van McMystic

Ben je retailer en na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de Magic Truffels van McSmart? Meld je dan aan en wordt reseller. Ben je al klant? Login dan gelijk in via deze link.

Bekijk McMystic
McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.