McSmart
Dé groothandel voor smartshops
Shamanita sjamaan

Nieuw: Ontdek de betovering van Shamanita Tincturen

Stap in de wereld van sjamanisme en oude wijsheid met onze nieuwste productlijn, Shamanita Tincturen. Deze collectie omvat een reeks krachtige tincturen die de essentie van oude beschavingen en de harmonie van de natuur weerspiegelen. Elk product is zorgvuldig samengesteld om je te ondersteunen bij het bereiken van diverse doelen, zoals rust, balans, energie, verlichting en diepe ontspanning.

Ashwagandha tinctuur: Natuurlijke rust en balans

Onze Ashwagandha tinctuur is een eerbetoon aan de eeuwenoude Ayurvedische traditie. Deze tinctuur wordt gemaakt van 100% biologisch geteelde Ashwagandha wortel, geëxtraheerd met behulp van pure alcohol om de volledige reeks therapeutische voordelen te behouden. Met slechts een paar druppels per dag kun je jouw lichaam en geest ondersteunen terwijl je streeft naar een gezondere levensstijl. Deze natuurlijke rustgever biedt een moment van sereniteit te midden van het moderne hectische leven.

Copaiba Olie tinctuur: De magie van de Amazone

De Copaiba olie tinctuur is een ode aan de magie van de Amazone. Deze kostbare olie wordt zorgvuldig geëxtraheerd uit de hars van de Copaiba-boom, met behoud van de zuiverheid en werkzaamheid van de actieve bestanddelen. Het rijke, gouden elixer biedt verrijking voor zowel lichaam als geest en herstelt jouw natuurlijke balans op een holistische manier.

Blue Lotus 10x Extract tinctuur: Oud-Egyptische mystiek voor moderne ontspanning

De Blue Lotus 10x extract tinctuur neemt je mee op een reis naar oude tijden. Met behulp van een geavanceerd extractieproces wordt de betoverende essentie van de Blauwe Lotus geconcentreerd in deze tinctuur. Deze tinctuur, geïnspireerd door de oude Egyptische cultuur, biedt diepe ontspanning en verhoogd bewustzijn, perfect voor meditatie en rust na een lange dag.

Mulungu tinctuur: Het geschenk van moeder natuur

De Mulungu tinctuur is een eerbetoon aan het geschenk van moeder natuur. Met zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, wordt deze tinctuur gemaakt van de schors en bast van de Mulungu boom. Het is een waardevolle aanvulling op jouw dagelijkse routine en biedt een diepe verbondenheid met de natuurlijke wereld om je heen.

Guayusa tinctuur: De energieke gift van de Amazone

De Guayusa tinctuur is een eerbetoon aan de wijsheid van de Amazone. Met zijn natuurlijke bron van cafeïne, antioxidanten en L-theanine, biedt deze tinctuur een perfecte harmonie tussen energie en ontspanning. De inheemse gemeenschappen geloven al generaties lang in de energieke kracht van Guayusa, en met onze tinctuur kun je deze eeuwenoude verbinding met de natuur ervaren terwijl je jouw dag begint met vernieuwde vitaliteit.

Bekijk direct de nieuwe Shamanita producten

Of het nu gaat om het vinden van innerlijke rust, het verkrijgen van hernieuwde energie, het bereiken van verlichting of het genieten van diepe ontspanning, de tincturen van Shamanita staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar welzijn en evenwicht. Stap uit de gebaande paden van moderne geneeskunde en laat je betoveren door de kracht van eeuwenoude beschavingen en de wonderen van de natuur.

Ga naar de tincturen!
McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.