McSmart
Dé groothandel voor smartshops
Ontdek de kruiden van Indian Elements

Ontdek de kruiden van Indian Elements

Het gebruik van kruiden als geneesmiddel en als verzachting van pijntjes neemt wereldwijd toe. Kruiden zijn een alternatieve behandeling voor het verlichten van een breed aantal gezondheidsproblemen, waaronder hartziekten, diabetes en een hoge bloeddruk.

Eeuwenlang hebben culturen over de hele wereld vertrouwd op traditionele kruidengeneeskunde om gezond te blijven. Ondanks de medische en technologische vooruitgang van het moderne tijdperk, neemt de wereldwijde vraag naar kruidengeneesmiddelen toe. En dat is best begrijpelijk. De Moderne ‘Westerse’ geneeskunde is zich meer belang gaan hechten aan het voorschrijven van medicijnen in plaats van zich te richten op ziektepreventie.

In dit artikel lichten we een aantal populaire  producten en hun werking toe

  • Damiana kruid van Indian Elements staat al meer dan duizend jaar bekend om de libido verhogende werking. Het kruid stimuleert het seksuele uithoudingsvermogen en verbetert het orgasme.

  • Ook Cola Nut van Indian Elements is een sterk stimulerend kruid. Het psychoactieve effect is sterker en anders dan bij koffie. Het uithoudingsvermogen neemt toe en de honger wordt verdreven. Het verhoogt daarnaast de geestelijke en lichamelijke capaciteit.

  • Als je daarentegen op zoek bent naar een kruidenmengsel met een heerlijke smaak, kies dan voor de Herbal Spliff kruidenmix. Een mix van kruiden die je kunt gebruiken voor het maken van thee. Gebruikers van cannabis hebben vaak positieve ervaringen met Indian Elements Herbal Spliff. Vooral vanwege de smaak. Hiermee kun je een joint en Indian Elements thee goed combineren.

  • Ook de Relax Mix is perfect voor een avondje ontspanning. De relax mix is een unieke mix van verschillende rustgevende en aromatische kruiden. Elk afzonderlijk kruid bevat specifieke geneeskrachtige eigenschappen.

  • Dan nog Absint. Maar dat is drank, toch? Dat klopt. Absint staat ook wel bekend als drank, maar Absint is ook een kruid van Indian Elements. Beide zijn afkomstig van de Alsem Absintium: een struik die onder andere in Zwitserland groeit. Dit is een product met verschillende werkingen. Wanneer je het gebruikt zonder andere middelen, zul je je lekker rustig voelen. Gebruik je het in combinatie met alcohol, kun je rekenen op hallucinaties!

Word reseller van Indian Elements bij McSmart

McSmart heeft kennis van allerlei soorten liquids, truffels, Indian Elements, kruiden, party pillen en nog veel meer andere middelen die jou een unieke ervaring kunnen geven!

Ben je retailer en na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de Indian Element kruiden van McSmart? Meld je dan aan en word reseller van de McSmart Magic Truffels.

McSmart
Verzending

Verzending

Bij McSmart is het bestellen in kleine aantallen mogelijk. Daarbij worden alle orders boven de €200,- binnen Nederland gratis verzonden.

Betaling

Betalen

Betalingen vinden plaats op factuur of op vooruit betaling. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Versgarantie

Versgarantie

Op alle versproducten hanteert McSmart een versgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd verse producten toegestuurd krijgt.